Vrijstaand maken

Vrijstaand maken is soms een fluitje van een cent. Echter een strandbal is iets anders dan een elektrische fiets waar spaken in zitten. Zwarte haren op een donkere ondergrond? Het zijn maar 3 voorbeelden die aangeven of vrijstaand maken complex of minder complex is. We kunnen dan ook onmogelijk vooraf een vast prijs maken. We kunnen wel de scherpste prijs maken. Combinaties van “vrijstaand maken”, “retouche” en “beelden in lijn brengen” leveren de beste beelden met de hoogst mogelijke kwaliteit op.

Eenheid in beeld

Op deze wijze ontstaat er eenheid bij alle beelden en zijn storende elementen niet meer aanwezig. Zo blijft de aandacht bij het juiste beeld en krijgt het de uitstraling die het verdiend. Het vrijstaand maken van beelden hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn. Door dit aan ons uit te besteden, kun je de kwaliteit vergroten en hou je focus op waar je echt goed in bent.

Trost assisteren we Creatieve Proffesionals

We hebben een passie voor beeld en ondersteunen fotografen en ontwerpers om het beste resultaat te bereiken. Beeldbewerking zoals jij dat wilt, met jouw personal touch en jouw gedachten. Zo kun jij fotograaf, vormgever of ontwerper je richten op waar je goed in bent. “Het beste beeld”. Lees meer over beeldbewerking.

Probeer het nu eenmalig gratis