neem een kijkje

deel je beelden

Laat ons heel eenvoudig weten wat er moet gebeuren. Sleep je beelden naar je persoonlijke online speelveld of zet ze in een gedeelde Dropbox-folder. Dan kun je het proces stap voor stap controleren, maar je kunt het hele proces ook automatisch laten uitvoeren. Ook kun je de afzonderlijke beelden in projecten of specifieke collecties verdelen.

MAKKELIJK VERGELIJKBAAR

Het is dan ook niet nodig om de bewerkte beelden te downloaden en in Photoshop te openen; je ziet het resultaat direct in je browser! Gebruik je workflow om door te geven of de bewerking goed is uitgevoerd, of dat je wilt dat we nog wat meer aanpassingen doen.

op maat gemaakt

Als jouw persoonlijke assistent verwerken we je beelden precies zoals jij dat wilt, volgens jouw specificaties en/of jouw persoonlijke voorkeuren en wensen, of die van je doelgroep.

Op dezelfde pagina

In je browser kun je heel makkelijk zien welke beelden worden bewerkt en welke klaar staan om door jou beoordeeld te worden. Je kunt je beelden namelijk filteren, zowel op proces als op status.

ZOVEEL CONTROLE ALS JE WENST, VOLLEDIGE CONTROLE OF LEKKER ACHTEROVER LEUNEN

Je kunt zelf bepalen hoeveel controle je wilt. Zo kun je het hele proces zelf monitoren en controleren, maar je kunt ons ook alles automatisch uit laten voeren en je volledig concentreren op je eigen werk.

HELDER WORKFLOW EN EENVOUDIG VERGELIJKEN

Maak een project en een collectie aan en sleep je beelden in je browser. We zullen de beelden dan automatisch bewerken. Filter op status om te zien met welke beelden we bezig zijn, en welke al klaar staan om door jou beoordeeld te worden. Als je op een beeld klikt, dan krijg je twee versies van dat beeld te zien in een split-screen, en dan kies jij degene die je wilt. Voor handmatige aanpassingen klik je op de ‘Middelen en Processen’-knop en dan kun je ons precies vertellen wat er nog moet gebeuren.

Step 1
jou leren kennen

Om de beelden precies te krijgen zoals jij ze wilt, moeten we jou en jouw smaak natuurlijk eerst (leren) kennen. Volledig vrijblijvend natuurlijk, en dat duurt ook niet heel lang. Om dit te versnellen kun je alvast ons online ‘smaak-onderzoekje’ invullen, zodat we je voorkeuren al kennen voordat we elkaar überhaupt spreken, zien of e-mailen. Het onderzoekje is ook nog eens best leuk om te doen, al zeggen we het zelf!

Step 2
jouw persoonlijke online speelveld

Daarna creëeren we voor jou je eigen persoonlijke online speelveld: een online omgeving waar je je voorkeuren kunt testen en specifieker kunt afstellen op je wensen. Je kunt dit speelveld ook koppelen aan je persoonlijke Dropbox-account. Geef aan of je dit wilt en we regelen het voor je.

Step 3
Jou assisteren

Nu kun je je beelden gewoon naar je online speelveld slepen (drag & drop), waarna je 24/7 het gehele proces in de gaten kunt houden, alsmede de status van je beelden. En mocht je meer hulp nodig hebben, dan kun je ons dat gewoon laten weten, want wij zijn altijd in de buurt.