Het perfecte magazine maken

Wij weten al jaren hoe je magazines maakt en kennen alle in en outs om het perfecte magazine te maken. Wij begeleiden het productie proces van onder andere Delicious, Glamour, Voque en de meeste andere magazines van Sanoma, Hearst en New School Media.

Afbeeldingen in lijn

Een magazine maken of een boek ziet er op het beeldscherm meestal goed uit. Niets aan de hand zou je zeggen. Beelden lijken in lijn te zijn, resolutie lijkt goed te zijn, pagina-nummering in orde, het juiste lettertype gebruikt. Pas na het drukken valt er iets op en vragen we ons af, is het de vormgever, de fotograaf of de drukker? Op deadline dag vinden er nog veranderingen aan de indeling plaats. Pagina's verschuiven, advertenties komen op het laatste moment binnen, kortom deadline stress. Waarom is het maken van een magazine dan toch niet zo eenvoudig?

Prepress goed regelen

Redactie afdelingen zijn verantwoordelijk voor de inhoud. Fotografie zorgt voor pakkende beelden in de juiste setting en met de juiste belichting. De vormgever onderhoud het InDesign document dan zou het allemaal goed moeten gaan. Wij bewijzen dat dit ook zo is met de nieuwe Wolluk.pub. Zonder deadline stress gaan magazines en illustratieboeken naar de drukker. Wij zorgen voor color management, meer dan 60 prepress fixes, page management, print delivery, naming convention en digital output. Is de rust dan weer gekeerd? Is er ook rekening gehouden met een digitale versie? De marketingafdeling wil graag een cover in Jpeg hebben, want promotie van de nieuwe uitgave moet ook opstarten. Wordt er ook een digitaal magazine gemaakt? Dit alles zit in de nieuwe versie van Wolluk.pub!

Uitgeven wordt kinderspel

Het uitgeef proces komt iedere week of iedere maand terug. Hoe fantastisch is het dat naast Sanoma, Hearst en New Skool Media nu ook kleinere uitgeverijen gebruik kunnen maken van onze Wolluk.pub oplossing.
Met onze oplossing, waarbij we direct vanuit gedeelde InDesign documenten een online digitale plank produceren nemen we de gehele techniek naar gedrukte media uit handen. Wie wil er geen magazine maken? We leveren ook direct een digitaal magazine en we bieden een complete workflow aan. Het uitgeven van een magazine wordt hierdoor een stuk eenvoudiger, inzichtelijker en vermijd alle verborgen kosten.

Ook weten hoe je een magazine maakt en geïnteresseerd hoe je eenvoudiger, goedkoper en met maximale kwaliteit een magazine maakt?
vraag het ons: tel. 0416-660455 of info@wolluk.com