Je beelden in lijn

We zorgen ervoor dat je beelden aan jouw standaarden voldoen. Niet alleen op technisch vlak maar zeker ook visueel op de wijze zoals jij of jouw klant het moet zien! De uitstraling van veel beelden op websites, webshops en ook magazines laat soms veel te wensen over. Het is best te begrijpen dat beelden soms niet van dezelfde bron komen en daarom niet in lijn zijn met elkaar. We bedoelen hiermee dat de uitstraling tussen de beelden onderling erg verschillen.

EEN MOOI VOORBEELD IS EEN WEBSHOP

In fashion (zie ook fashion-fotografie) waar de beelden door verschillende leveranciers worden aangeleverd. Belichting en kleurschakering komt onderling niet overeen waardoor de eenheid op de website niet meer aanwezig is en beelden niet in lijn zijn. Minder retouren webshop. Een belangrijk argument om beelden in lijn te brengen zijn de retourzendingen van een webshop. Als de kleuren teveel gaan afwijken van de werkelijkheid, is groen dan nog wel groen? De consument kan hierdoor een ander verwachtingspatroon hebben welke niet in lijn is met de werkelijkheid. Het gevolg is een retourzending. Breng daarom je beelden in lijn voor de juiste uitstraling. Zowel JPEG als RAW beelden brengen we in lijn waardoor de eenheid terugkomt. Wij zijn in staat om grote aantallen beelden te verwerken voor een vaste lage prijs.

Proudly Assisting Creative Professionals

We hebben een passie voor beeld en ondersteunen fotografen en ontwerpers om het beste resultaat te bereiken. Beeldbewerking zoals jij dat wilt, met jouw personal touch en jouw gedachten. Zo kun jij fotograaf, vormgever of ontwerper je richten op waar je goed in bent. “Het beste beeld”. Lees meer over beeldbewerking.

probeer het nu eenmalig gratis